Bel (072) 5121006 >>

Informatie Continurooster


Informatie over het Continurooster

Op de Driemaster werken wij met een continurooster. Dit betekent dat uw kind de hele dag aaneengesloten op school is en op school luncht.

De schooltijden zijn als volgt:

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 uur - 14.15 uur en op woensdag van 08.30 - 12.30 uur.

In de groepen 1/2 hebben de kinderen een half uur de tijd om van hun lunch te genieten. Dit is hun pauze. Daarna spelen ze buiten.
Vanaf groep 3 lunchen de leerlingen een kwartier in de klas en gaan daarna of daarvoor een half uurtje pauzeren. Het kwartier eten in de klas valt onder onderwijstijd en daarbinnen zal aandacht geschonken worden aan sociaal-emotionele ontwikkeling, actualiteiten, weekendgesprekken en levensbeschouwelijke vorming.

In alle klassen wordt de lunch gegeten onder begeleiding van de eigen leerkracht. Een lunch bestaat uit brood en iets te drinken.  De tafels zullen leeggemaakt worden.  Dan eten de kinderen in alle rust hun brood en wanneer ze uitgegeten zijn, worden de spullen weer in de tas gedaan.  Wilt u ervoor zorgen dat de kinderen geen snoep, koek of chips e.d. in hun lunchtrommel hebben. Brood en wat drinken (en/of fruit) is genoeg.

Ook is het fijn als overal een naam op staat. Een zoekgeraakte beker is dan makkelijk terug te geven aan het juiste kind.

 

 

 

Contact

De Driemaster
Gabriël Metsulaan 36
1816 EP Alkmaar
 
Tel: (072) 5121006

Email: de.driemaster@saks.nl

Aanmelden voor een rondleiding

Beluister hier ons schoollied:

Rondleiding >>

Snel naar