Bel (072) 5121006 >>

Na schoolse activiteiten

Sport-X 

Inschrijvingen voor Sport X gaan via het Sportbureau. Houdt de weekinfo goed in de gaten voor de sporten die worden aangeboden en schrijf uw kind in via www.alkmaarsport.nl (kopje login en vervolgens  inschrijvingen). 

 
Naschoolse Activiteiten  

Inschrijvingen voor Na schoolse Activiteiten gaan via Stadskidsalkmaar of Artiance. Houdt de weekinfo goed in de gaten voor de activiteiten die worden aangeboden en schrijf uw kind in via:

 www.stadskidsalkmaar.nl.   Hier treft u ook alle overige  informatie. Let op: vol = helaas vol, dus wees er op tijd bij! Het kan heel snel gaan! 

Ga naar de website van Stadskids en klik op Alkmaar West en zoeken. U kunt natuurlijk ook bij de andere delen klikken maar onder West staan de activiteiten die op de Driemaster worden gegeven. (een link naar stadkids is ook rechtsonder bij "het kopje snel naar" op de homepage van onze schoolsite te vinden.)

 De kosten van een activiteit bedragen € 16,00 per persoon, voor 8 lessen, welke vóór aanvang van de 1e les  contant voldaan dient te worden bij Monique van de administratie, of bij de docent van de desbetreffende  activiteit.  ** Bij een Artiance activiteit ontvangt u een factuur t.b.v. € 16,00 van Artiance zelf. 

Wat dacht je van Speurneuzen in de natuur? De Kookworkshop van juf Jose is onwijs populair, tekenen met Juf Yvonne en niet te vergeten de schaaklessen! Super leuke activiteiten en allemaal na schooltijd op de Driemaster te volgen!

       

    

 

 

 

Contact

De Driemaster
Gabriël Metsulaan 36
1816 EP Alkmaar
 
Tel: (072) 5121006

Email: de.driemaster@saks.nl

Aanmelden voor een rondleiding

Beluister hier ons schoollied:

Rondleiding >>

Snel naar