Bel (072) 5121006 >>

Sponsorloop

Vrijdag 16 September hebben de kinderen onder schooltijd een halfuurtje hardgelopen voor het goede doel: De Optimist en onze school. De Optimist is de Nieuwkomersschool in het oude Belastingkantoor en valt onder de Driemaster. Deze school heeft nog geen buitenspeelgoed voor de kinderen en dat is hard nodig! Vandaar dat de kinderen van de Driemaster een sponsorloop gelopen hebben zodat de kinderen van de Optimist straks ook mooi buitenspeelgoed hebben om fijn buiten te kunnen spelen. Wat is er hard gerend door onze kinderen. Dat wordt vast een mooi bedrag!

   

Contact

De Driemaster
Gabriël Metsulaan 36
1816 EP Alkmaar
 
Tel: (072) 5121006

Email: de.driemaster@saks.nl

Aanmelden voor een rondleiding

Beluister hier ons schoollied:

Rondleiding >>

Snel naar